Úžasne rýchly HRNČEKOVÝ tvarohový koláč: Chutí ako moravské koláče!

Postup:

Všetky prísady na cesto si jednoducho vyšľaháme v mise.

V druhej mise si spracujeme tvarohovú náplň a to rovnakým spôsobom – všetko len zmiešame (tvarohy, cukor, pudingové prášky, vajcia a mlieko).

Pripravíme si plech s rozmermi 25x35cm, ktorý si vyložíme papierom na pečenie. Na plech navrstvíme 1/2 cesta, na cesto tvarohovú náplň na ktorú lyžičkou vrstvíme lekvár tak, ako by sme na ňu ukladali ovocie. Nakoniec navrstvíme druhú polovicu cesta a uhladíme až do krajom.

Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote asi 160 ° C dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! 

zdroj: zeny.osobnosti.cz

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*