Úžasný LUXUSNÝ punčový zákusok, ktorý prekoná všetky zákusky z cukrárni. Neobanujete!

na spodok dáme biely plát, potrieme pikantným džemomkakaový plát prevrátime a položíme kôrkou na biely a veľmi husto popicháme vidličkouodlejeme 350 ml sirupu a rovnomerne polejeme, na kraje nezabudnúť, aby nebol suchý ? Polievať sa nebojíme, nie je to klasická piškóta, ale tuková, takže viacej znesie, a dobre popritláčame, aby sa sirup dostal všadepotrieme znova džemompriložíme ružovú piškótu kôrkou dole, popicháme husto vidličkou a polejeme rovnomerne 350ml sirupuznova popritláčame, naschvál som dala túto fotku, aby ste videli, aký je šťavnatý a nebáli sa, sirup sa vsiaknepotrieť džemom a položiť posledný biely plátpopichať vidličkou, poliať 350 ml sirupu, dobre popritláčať a nechať pol hodinku odstáť, aby sa sirup vsiakol. Nakoniec dáme polevu: cukor zmiešame so zlatým klasom, pridáme horúci sirup podľa potreby, olej a vymiešame. Poleva nesmie byť ani hustá, lebo by sa zle natierala, ale ani riedka, lebo by vsiakla.a toto je výsledok – pastva pre oči a nebíčko v úúústach! Deti ho milujú…

 

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*