Postup:
1.
Bielka si vyšľaháme na tuhý sneh. Priebežne za stáleho šľahania pridávame cukor.
2.
Múku si zmiešame s práškom do pečiva a kakaom a vmiešame k vyšľahaným bielkom. Takto pripravené cesto si navrstvíme na vyšší plech, ktorý sme si vopred vyložili papierom. Pečieme pri teplote 180 stupňov cca 10 minút.
3.
Upečené cesto necháme vychladnúť.
4.
Z mlieka, pudingu, cukru, múky a žĺtkov si uvaríme hustý krém, ktorý necháme vychladnúť. Občas premiešame.
5.
Maslo si vymiešame do peny a postupne pridávame vychladnutú vanilkovou hmotu.
6.
Na vychladnuté cesto si navrstvíme krém a na krém vyšľahanú šľahačku. Ozdobíme podľa svojich predstáv. Dáme do chladničky minimálne na 3 hodiny. Nakrájame na rezy a podávame.
Dobrú chuť!
Zdroj: Coolinarika
Leave a Reply