Postup:
Krok 1: Na prípravu si vyhraďte dva dni – výroba začína krémom. Želatínu namočte do vody. Medzitým zahrejte 96 g smotany s cukrom a pripravte si infúziu s vanilkou. Horúcu zmes nalejte na želatínu a mascarpone. Premiešajte. Pridajte 480 g smotany a dajte do druhého dňa odležať.
Krok 2: Druhý deň si pripravte pusinky. Bielky a krupicový cukor zohrejte na 70 stupňov. Preložte do mixéra a vyšľahajte do studena. Potom do zmesi zľahka zašľahajte preosiaty práškový cukor. Zmes nastriekajte na plech s formičkami (bežne sa predávajú v obchodoch s kuchynskými potrebami) a sušte pri teplote 70 stupňov asi dve a pol hodiny.
Krok 3: Zmes na krém, ktorá cez noc odpočívala, vyšľahajte.
Krok 4: Pusinky môžete naplniť malinami. Potom na ne nastriekajte krém a ozdobte čokoládovými hviezdičkami a malinami.
Leave a Reply