Vlašské orechové rezy s jemnou náplňou a nadýchaným cestom! JEDNODUCHÁ PRÍPRAVA

Príprava

Maslo zmiešajte s cukrom, pridajte droždie rozmiešané v mlieku, vaječné žĺtky, prášok do pečiva, štipku soli a cukru rozpusteného v rume.

Dobre premiešajte cesto a dajte ich bokom.

Pripravte náplň: Zmiešajte mleté ​​vlašské orechy, cukor a džem. Cesto je rozdelené na tri časti a rozvalený na 2 mm vysoký list.

Prvý list vložte do ľahko vymasteného plechu a potrite cesto polovicou náplne.

Druhý list cesta položte na náplň a navrstvite naň zostávajúce náplň.

Nakoniec prikryte posledným listom cesta.

Pomažte vrchol vaječnými žĺtky.

Pečte v rúre s teplotou 180 ° C po dobu cca 45 minút.

Po ochladení koláča pripravte tortovú polevu podľa návodu, polejte ňou povrch koláča a nechajte stuhnúť v chladničke.

Nakrájajte na kocky a môžete podávať.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*