Postup:
- Vajíčka vymiešame s vanilkovým a Kr. cukrom do peny. Postupne pridávame olej, polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakaom a orechy.
- Pripravené cesto navrstvíme na plech, ktorý sme vyložili papierom a pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 175 sutpňov cca 30 minút.
- Krém: gaštanové pyré vymiešame do hladkej hmoty a postupne po lyžiciach pridávame mäkké maslo.
- Čokoládová vrstva: nad parou rozpustíme čokoládu, pridáme olej a maslo – spojíme.
- Na upečený a vychladnutý plát cesta natrieme jednu polovicu gaštanového krému, poukladáme pozdĺžne rozkrojené banány a zalejeme ich čokoládou. Necháme stuhnúť. Keď čokoláda stuhla, nanesieme zvyšný krém a pekne uhladíme. Na vrch navrstvíme ušľahanú šľahačkou a ozdobíme strúhanou čokoládou.
- Odložíme do chladničky na minimálne 5 hodín a podávame. Dobrú chuť!
Zdroj: recipeci com
1 2
Leave a Reply