Vynikajúci dvojfarebný koláč sa jahodami a šľahačkou – fantastická chuť a ľahká príprava!

Kto by odmietol ľahký, piškótový koláč s popraškom z práškového cukru? Zahryznete prvé sústo a tento koláč si ihneď zamilujete. Jahody robia tento rýchly dezert veľmi osviežujúcim. V jarných mesiacoch si zaručene pri šálke kávy na tomto koláči pochutnáte.

Každý kúsok svojou chuťou pripomína jarnú pohodu.

 Ingrediencie

– 250 ml smotany na šľahanie
– 4 vajcia
– 250 g kryštálového cukru
– 1 vanilkový cukor
– 300 g polohrubej múky
– 2 lyžičky prášku do pečiva
– Štipka soli
– 2 lyžice kakaa
– 150 g jahôd

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*