Vynikajúci koláč z KYSLEJ SMOTANY: Vo vnútri vás čaká prekvapenie v podobe vanilkového krému!

Ako pripraviť koláč:
1.) Ako prvé je potrené cesto vymiešať, najvhodnejší je na to ručný mixér.
2.) Do misy rozbijeme celé vajíčko a vymiešame ho do peny spolu s cukrom.
3.) Do vyšľahanej peny pridáme mlieko a olej. Poriadne zamiešame a postupne pridávame zvyšné suroviny. Na ich poradí nezáleží. Cesto rozdelíme na dve polovice.

4.) Plech môžeme vyložiť papierom na pečenie, ale stačí ho aj namastiť a posypať múkou. 5.) Vezmeme prvú polovicu cesta a rovnomerne ho dáme na plech.
6.) Na cesto potom opatrne nalievame pripravený krém. Ten pripravíme tak, že do smotany pridáme všetky suroviny a vymiešame (zlatý klas podľa návodu na obale).

7.) Keď je krém rozliaty na ceste, môžeme pridať ľubovoľné ovocie podľa chuti (kto nie je fanúšikom ovocia, tak nemusí dávať žiadne) a krém zakryjeme druhou polovicou cesta. 8.) Tento koláč sa dáva do vopred vyhriatej rúry na 170 stupňov.
9.) Potrená dĺžka pečenie je približne 45 minút. Dopečený koláč môžete poliať čokoládovým topingom alebo posypať cukrom.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*