Suroviny
- 1 hrnček vlašských orechov (alebo pekanových), nasekané
- 3 lyžice cukru
- 110 g masla
- 1 hrnček polohrubej múky
- 500 g tvarohu alebo mascarpone
- 1 hrnček práškového cukru
- 250 ml šľahačky
- Vanilkový puding suchá zmes (144 g)
- 6 hrnčekov mlieka
- Čokoládový puding suchá zmes (144 g)
- cukor podľa chuti do obidvoch pudingov
- 500 ml smotany na šľahanie
- Strúhaná čokoláda
Postup prípravy
1. Krok
Predhrejeme rúru na 175 °C. Vymiešame si 1 hrnček nasekaných vlašských orechov, 3 lyžice cukru, 110 g masla a 1 hrnček polohrubej múky. Dáme do formy a pevne utlačíme na dno.
2. Krok
Pečieme asi 20 minút .Medzitým si urobíme tvarohovú plnku. Tvaroh vymiešame s práškovým cukrom a nakoniec primiešame šľahačku (vyšľahanú).
3. Krok
Urobíme si oba pudingy (každý s 3 hrnčekmi mlieka a cukrom podľa chuti).
4. Krok
Vrstvíme: tvarohová plnka, vanilkový puding, čokoládový puding, vyšľahaná šľahačka a nakoniec nastrúhaná čokoláda.
Leave a Reply