Postup:
Najprv si umyjeme a nakrájame kuracie prsia a vložíme ich do gyros marinády. Necháme ich v chladničke marinovať približne 2 hodiny a potom ich len ľahko orestujeme na panvici.
Majonézu si zmiešame s prelisovaným cesnakom a uhorky s cibuľou nakrájame nadrobno. K majonéze môžeme ešte pridať biely jogurt. Na tento šalát budete potrebovať jednu veľkú priehľadnú misku, aby šalát vyzeral efektne a boli všetky vrstvy viditeľné. Postupne začíname vrstviť.
Na spodok dáme mäso, naň nakrájanú cibuľku, ktorú potrieme polovicou majonézy. Na to porozkladáme uhorky a na vrch dáme kečup. Ďalšia vrstva je kukurica a potom opäť druhá polovica majonézy. Posledná vrstva je čínska kapusta. Čínsku kapustu môžete pokvapkať výpekom z mäska. Dobrú chuť.
Leave a Reply