Zabudnite na obyčajné kuracie prsia. Urobte si doma Gordon Bleu bez smaženia, pečený v rúre. Ich vôňu a chuť si zamilujete!

Postup

1 . V prvom rade si kuracie prsia dôkladne očistíme a umyjeme. Potom ich prekrojíme na polovicu tak, aby sme dostali asi 8-9 kúskov (samozrejme to závisí od ich hrúbky a veľkosti jednotlivých kuracích pŕs, ktoré sme kúpili ).

2 . Kuracie prsia vyklepeme na tenký plátok. Potom ich osolíme, okoreníme, rozotrieme po nich aj náš cesnak, ktoré sme si pretlačili cez pučič na cesnak, a posypeme ich sušenou petržlenovou vňaťou.

3 . Každý plátok potrieme horčicou, položíme plátok šunky, syra a zrolujeme.

4.Obalíme v rozšľahanom vajíčku s mliekom a v strúhanke.

5.Pripravíme si plech na pečenie, ktorý vystelieme alobalom a potrieme olejom. Položíme rolky a dáme zapiecť do rúry. Pečieme pri teplote 210 stupňov cca 35 minút. Dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*