Zapekané zemiaky na ruský spôsob: Keď raz ochutnáte toto jedlo, nebudete veriť, že sa v ňom nenachádza žiadne mäso!

Ak máte rady rýchle recepty, ktorých príprava nezaberie veľa času, ste na správnej adrese. Skvelé a chrumkavé zapekané zemiaky s cuketou a slaninou si obľúbite ihneď. Zelená cuketa totiž obsahuje množstvo provitamínu A, ktorý preniká hlboko do tela, až ku jadrám buniek, čím ovplyvňuje vaše celkové zdravie a dodáva vám energiu. Stačiť vám bude len zopár surovín a prípravu zvládne hádam každý. Všetko v jednom pekáči už len šupnete do rúry a obed sa pripravuje akoby sám. Nasledujúci recept vám ukáže ako na to.

Budeme potrebovať:

500 g nových zemiakov

200 g slaniny

1 až 2 cukety

3 až 4 strúčiky cesnaku

2 polievkové lyžice slnečnicového oleja

čerstvá petržlenová vňať (podľa chuti)

soľ (podľa chuti)

čierne korenie (podľa chuti)

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*