Jemné, šťavnaté kura s chrumkavou kôrkou. Stačí jediný pohľad a okamžite dostanete neodolateľnú chuť na tento pokrm.
Aj s menším množstvom potravín môžete pripraviť veľkú hostinu a navyše pri nej nestrávite celý deň.
Ingrediencie
- 1kg kuracích pŕs
- 1 čajová lyžička škrobu
- ½ čajovej lyžičky jedlej sódy
- 1 polievková lyžica citónovej šťavy
- Soľ podľa chuti
- Múka na obaľovanie
- Rastlinný olej na vyprážanie
Príprava
Kuracie prsia umyte, osušte a lubovoľne narežte. Pridajte soľ, jedlú sódu a premiešajte
Mäso polejte citrónovou šťavou, pridajte škrob a premiešajte. Nechajte 20 minút postáť a potom obaľte každý kúsok v múke.
Pokračovanie receptu na druhej strane >
1 2
Leave a Reply