
Ingrediencie:
- 1/2 bagety
- 100g smotanového syra, zmäknutého pri izbovej teplote
- 100g lososa sashimi
- 1/4 cibule
- 4 lyžice petržlenu
- 1 lyžička horčice (celozrnnej alebo akú mate radi)
- 2 lyžičky olivového oleja
- 2 čajové lyžičky citrónovej šťavy
- Soľ a korenie podľa chuti
Postup:
- Z bagety odrežte konce a nožom vydlabte vnútro.
- Lososa nakrájame na kúsky. Nakrájajte cibuľu a odložte ju do misky s vodou.
- Cibuľu sceďte a osušte. Zmiešajte smotanový syr, losos, nakrájanú cibuľu, petržlenovú vňať, horčicu, olivový olej, citrónovú šťavu, soľ a korenie a dobre premiešajte.
- Do bagety naplníme náplň.
- Zabaľte a dajte na 30 minút do chladničky.
Leave a Reply