Fantastický dezert na popoludnie. Všetko zvládnete pripraviť do 30 minút.
Potrebujeme:
200 ml smotany 30%
500 g mascarpone syra
2 polievkové lyžice práškového cukru
400 g karamelového salka
50 g mliečnej čokolády
asi 250 g krekrov
Postup:
Dobre ochladenú smotanu (dajte ju pred šľahaním na 15 minút do mrazničky i s metličkami od šľahača a miskou) vyšľaháme s mascarpone a práškovým cukrom na hustý krém. Na dne plechu na pečenie, ktorý je vyložený papierom na pečenie uložte vrstvu sušienok. Potom navrstvíme krém, uložíme druhú vrstvu keksov a natrieme karamelové salko (tiež dobre vychladené). Posypeme strúhanou čokoládou. Podávame vychladené, ale u nás sa zákusok rozoberá hneď.
Želáme vám dobrú chuť! ?
Leave a Reply