Tento bohato krémový dezert sa nikdy neomrzí. Jeho mínus je snáď len v tom, že sa musí nechať vychladiť, čo je väčšinou nemožné. Ubrániť ho je teda nadľudský výkon. Rodina aj priatelia nikdy nemajú toľko trpezlivosti na to, aby dezert v chladničke zostal potrebnú dobu.
Vyskúšajte ho s nami aj Vy. Príprava je jednoduchá, rýchla a nenáročná. Pomôcť Vám s ním tak môžu pokojne aj deti, ktoré tak na chvíľu zabavíte.
Ingrediencie:
– 760 g hladkej múky
– 1 bal. vanilkového pudingu
– 350 g práškového cukru
– 100 g zmäknutého masla
– 2 vajcia
– 1 bal. prášku do pečiva
– 150 ml mlieka
Krém:
– 250 g masla
– 200 g práškového cukru
– 1,2 l mlieka
– 4 bal. vanilkového pudingu
Na vrch:
– Detské piškóty podľa potreby a chuti
– 150 g horkej čokolády a 2-3 lyžice masla
Postup prípravy na druhej strane >
Leave a Reply