

Prísady na piškótový koláč:
- 5 vajec
- 3/4 šálky cukru
- 2/3 šálky polohr. múky
- 1 polievková lyžica zemiakovej múky
- 2 PL čierneho kakaa
- 1 čajová lyžička prášku do pečiva
- štipka soli
Prísady na namáčanie piškót:
- Varená káva, čaj alebo alkohol
Malinová vrstva:
- 1 pohár malinového džemu
Vrstva čokoládového krému:
- 500 ml 30% smotany (vychladenej)
- 200 g mascarpone alebo iného krémového syra
- 3 lyžice práškového cukru
- 2 čajové lyžičky prírodného vanilkového extraktu
- 2 PL tmavého kakaa
Krémová vrstva:
- 500 ml 30% smotany (vychladenej)
- 1 bezfarebné želé
- 3/4 šálky horúcej vody
Pusinka:
- 4 vaječné bielky
- 3/4 šálky cukru
- štipka soli
- 1 polievková lyžica zemiakovej múky
Okrem toho:
- Plech na pečenie s rozmermi 20 × 30 cm
Postup si môžete pozrieť vo videu:
Prajeme dobrú chuť!
Podeľte sa o recept aj s ostatnými.
Leave a Reply