Lahodný, zapečený cesnakový krém: Táto krémová pochúťka vám za 10 minút privedie k dverám zástup hostí!

Zloženie:
  • 100 g masla
  • 20 strúčikov cesnaku
  • 150 gramov syra
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • 1 bochník chleba
  • 1 zväzok zelenej petržlenovej vňate
  • soľ, korenie

Príprava:

1.Odrežte konce očisteného cesnaku.

2.Pekáč vyložte alobalom a poukladajte naň cesnak. Pokvapkajte ich olivovým olejom, osoľte a pečte v rúre vyhriatej na 170 °C 5-7 minút.

3.Potom počkajte, kým vychladne.

4.V miske zmiešajte maslo izbovej teploty s nastrúhaným syrom, zelenou petržlenovou vňaťou a predsmaženým cesnakom. Dochuťte soľou a korením. Môžete aj rozmixovať.

5.Nakrájajte bochník chleba, potrite ho cesnakovou nátierkou a vložte na 5 minút do rúry vyhriatej na 240 °C.

DOBRÚ CHUŤ!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*