Dokonalý krémeš bez pečenia s luxusnou chuťou!

Ingrediencie:
Základ:
  • 2 balenia gaštanového pyré
  • 25 dkg mletých sušienok
  • rum alebo rumové aróma
  • 15 dkg práškového cukru
Na krém:
  • 9 dl mlieka
  • 3 balenie prášku z vanilkového pudingu bez varenia
  • 250 g masla
  • práškový cukor podľa chuti
Okrem toho:
  • piškóty (voliteľné)
  • rum na namáčanie
  • šľahačka
Postup prípravy:
  1. Všetky prísady na základ dôkladne zmiešame v mise a vytvoríme jednotné cesto. Môžeme pridať pár kvapiek mlieka, pokiaľ bude cesto príliš tuhé.
  2. Plech na pečenie vystelieme papierom na pečenie. Základové cesto rovnomerne roztlačíme na dno plechu.
  3. Vyšľaháme si maslo spoločne s práškovým cukrom. Z pudingu a mlieka si vyšľaháme pevný puding. Do vzniknutej hmoty postupne vyšľaháme maslo s cukrom, ktoré sme si vopred pripravili.
  4. Detské piškóty namočíme na okamih do rumu.
  5. Polovicu krému vylejeme na základ v pekáčiku a vyskladáme piškóty.
  6. Druhú polovicu krému aplikujeme na piškóty a necháme dôkladne stuhnúť v chladničke.
  7. Po stuhnutí môžeme ozdobiť šľahačkou a podávať.
DOBRÚ CHUŤ!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*