

Ingrediencie:
- 25 dkg kakaových sušienok
- 1 lyžica masla
- 1 polievková lyžica práškového cukru
- 3 lyžice broskyňovej šťavy
- 5 dkg hrozienok
Na náplň:
- 1 vanilkový pudingový prášok
- 4 polievkové lyžice hnedého cukru
- 4 dl mlieka
- 40 dkg kravského tvarohu
- 1 polievková lyžica prírodného jogurtu
- 2 vrecká vanilkového cukru
- nastrúhaná kôra z polovice citróna
Príprava:
- Sušienky rozdrvíme a spolu s maslom, cukrom a broskyňovou šťavou zmiešame v kuchynskom robote. Keď sa spojí, pridáme hrozienka a vložíme do tortovej formy. Musíte dobre stlačiť, aby sa to spojilo.
- Pudingový prášok a cukor zmiešame s mliekom a potom uvaríme puding. Tvaroh a jogurt zmiešame, pridáme vanilkový cukor, citrónovú kôru a vychladnutý puding, navrstvíme na sušienkový základ a dáme do chladničky aspoň na 1 hodinu. Potom ho môžeme nakrájať.
DOBRÚ CHUŤ!
Leave a Reply