Ingrediencie:
Korpus:
2 vajcia
3 lyžice cukru
4 lyžice medu
50 g masla
450 g hladkej múky
5 lyžíc mlieka
1 lyžička sódy bikarbóny
trošku citrónovej šťavy
2 lyžice holandského kakaa
2 lyžice mlieka
Krém:
2 balenia vanilkového pudingu
700 ml mlieka
250 g masla
200 g práškového cukru
2 lyžice holandského kakaa
Bielková poleva:
1 bielok
šťava z polky citróna
200 g práškového cukru
Postup
1
V mlieku uvarte puding a nechajte ho vychladnúť. Potom primiešajte maslo s cukrom a vyšľahajte dohladka.
2
Potom v mise nad parou vyšľahajte maslo s vajcami, sódou a 5 lyžíc mlieka. Pridajte med, cukor, dobre premiešajte a odstavte. Posledné prisypte múku a dobre vmiešajte.
Pokračovanie receptu na druhej stránke >
1 2
Leave a Reply