- Zapekaná kyslá kapusta je vynikajúca a môžete si ju dochutiť podľa svojich predstáv.
Prísady:
- 1 kg kyslej kapusty mierne predvarenej
- 0,5 kg pripraveného mletého mäsa (pripravila som ho s trochou vody, korením, soľou, vegetou)
- 10 dkg uvarenej ryže
- veľký téglik kyslej smotany
- 25 dkg strúhaného syra
Príprava:
- Dno panvice vymastite a uložte väčšiu polovicu kapusty, potom polovicu ryže, trochu kyslej smotany, potom mäso po celej ploche, potom druhú polovicu ryže, druhú polovicu kapusty, kyslú smotanu, medzi to občas soľ, korenie, vegetu.
- Prikryte a pečte pri 180 stupňoch asi 1 hodinu, potom posypte strúhaným syrom a nechajte ešte chvíľu zapiecť.
Prajeme dobrú chuť :).
Leave a Reply