Rýchly a vynikajúci obed: Zapekaná kyslá kapusta.

  • Zapekaná kyslá kapusta je vynikajúca a môžete si ju dochutiť podľa svojich predstáv.
Prísady:
  • 1 kg kyslej kapusty mierne predvarenej
  • 0,5 kg pripraveného mletého mäsa (pripravila som ho s trochou vody, korením, soľou, vegetou)
  • 10 dkg uvarenej ryže
  • veľký téglik kyslej smotany
  • 25 dkg strúhaného syra

Príprava:
  1. Dno panvice vymastite a uložte väčšiu polovicu kapusty, potom polovicu ryže, trochu kyslej smotany, potom mäso po celej ploche, potom druhú polovicu ryže, druhú polovicu kapusty, kyslú smotanu, medzi to občas soľ, korenie, vegetu.
  2. Prikryte a pečte pri 180 stupňoch asi 1 hodinu, potom posypte strúhaným syrom a nechajte ešte chvíľu zapiecť.
Prajeme dobrú chuť :).

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*