- Urobila som ho s jahodovou príchuťou a peknou ružovou farbou. Keďže v poslednom čase sú populárne srdiečkové torty, dala som ho do stredu a okolo neho želé.
- ▷Zloženie (15 cm x 15 cm)
■Jahodovo-tvarohová zmes (12 cm)
- 120 g tvarohu
- 25 g cukru
- 80 g jahodového pyré
- 120 ml smotany na šľahanie
- 10 g cukru
- 3 g želatíny v prášku
- 20 g vody
■Jahodové pyré
- 150 g mrazených jahôd
- 20 g cukru
- 1 PL citrónovej šťavy
■Základ so sušienok
- 80 g sušienok podľa vlastného výberu
- 20 g nesoleného masla
- 80 g smotanového syra
- 10 g cukru
- 80 ml smotany na šľahanie
- 2 g želatíny v prášku
- 20 g vody
- 1 lyžička citrónovej šťavy
■ jahodové želé
- 70 g jahodového pyré
- 2 g želatíny v prášku
- 15 g vody
■ Citrónové želé
- 1 balenie jahôd
- 150 g vody
- 1 čajová lyžička citrónovej šťavy
- 30 g cukru
- 4 g želatíny (plát)
▷Príprava:
Prajeme príjemnú prípravu a dobrú chuť!❤️
Leave a Reply