3 TOP krémy na zákusky a torty: Pozdvihnú vaše dezerty na vyššiu úroveň a budú chutiť lepšie ako z cukrárne!

  • Základom všetkých týchto krémov je len salko a maslo, z tejto kombinácie pripravíte všetky tri výborné krémy.
  • Ak patríte medzi gazdinky, ktoré doma pečú torty, aj zákusky, vyskúšajte tieto 3 fantastické krémy podľa receptu z youtube.
  • Vaše dezerty bude každý ospevovať! Všetky tri krémy sú veľmi chutné a krásne držia, takže aj zdobenie bude s nimi hračka.
Čokoládový krém
Potrebujeme:
  • 500 g masla
  • 400 g kondenzovaného mlieka
  • 1/2 hrnčeka čokolády, ktorú sme si rozpustili vo vodnom kúpeli
Postup:
  1. Maslo si vyšľahajte do peny – malo by byť jemné, ale stále studené. Následne všľahajte kondenzované mlieko (šľahajte 2 minúty). Potom zašľaháme pol šálky vašej obľúbenej rozpustenej čokolády (šľahajte asi 1 minútu).
  2. Krém je hotový a môžete ho použiť aj na plnenie, aj na zdobenie. Krásne drží a výborne chutí.

Kávový krém
Potrebujeme:
  • 500 g masla – zmäknutého ale studeného
  • 1 plechovku kondenzovaného mlieka
  • 3 PL horúcej vody
  • 2 lyžičky granulovanej kávy
Postup:
  1. Do šálky si nalejte 3 lyžice horúcej vody a rozmiešajte s kávou. Nechajte úplne vychladnúť. Maslo si vyšľahajte do peny a následne opäť zašľaháme kondenzované mlieko.
  2. Kondenzované mlieko by malo pridávať studené priamo z chladničky. Nakoniec dôkladne zašľaháme kávu. Hotovo!
Karamelový krém
Potrebujeme:
  • 500 g masla
  • 1 plechovku kondenzovaného mlieka
  • 1/2 šálky karamelu (buď kúpeného alebo domáceho)
Postup:
  1. Maslo si opäť vyšľahajte do peny, pridajte kondenzované mlieko a nakoniec zašľaháme karamel, kým nevznikne kompaktný hladký krém. Je to naozaj veľmi rýchle a jednoduché!

Prajeme veľa šťastia a dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*