Zloženie
- 120 g polohrubej múky
- 30 g kakaového prášku
- 1 lyžička prášku do pečiva
- 150 g nesoleného masla
- 200 g kryštálového cukru
- 1/4 čajovej lyžičky soli
- 3 vajcia (L)
- 1 lyžička vanilkového extraktu
Čokoládová šľahačka
- 50 g smotany na šľahanie (1)
- 50 g polosladkej čokolády
- 200 g smotany na šľahanie(2)
- 20 g práškového cukru
Ganache omáčka
- 120 g smotany na šľahanie
- 100 g polosladkej čokolády
- 15 g nesoleného masla
Ako piecť
- Pečieme v predhriatej rúre na 170 C , nezapíname ventilátor 25-30 minút.
*špajdľa zapichnutá do stredu vyjde čistá* - Nechajte stáť na plechu 5 minút , preložte na mriežku a nechajte vychladnúť.
- Uistite sa, že máte predhriatu rúru
Postup:
Prajeme príjemnú prípravu a dobrú chuť!
Leave a Reply