Čo jesť po špízoch a iných jedlách, aby ste nepribrali!

Vedci vo Švédsku identifikovali ovocie, ktoré by mohlo zabrániť priberaniu na váhe u ľudí, ktorí držia diétu s vysokým obsahom tukov.
Ide o špecifickú odrodu bobúľ, ktoré sa nazývajú brusnice, pochádzajú zo Škandinávie a sú známejšie ako brusnice.

Zistili, že brusnice majú schopnosť zabrániť telu ukladať prebytočný tuk, po obzvlášť mastnom jedle alebo po všeobecnej strave, ktorá je bohatá na tuky a sacharidy.

Tiež brusnice dokonca znížili hladinu cholesterolu v krvi!

Vedci sa zaoberali aj vplyvom iných druhov bobúľ, ako sú čierne ríbezle, čučoriedky, maliny, brusnice a bobule acai. Všetky bobule pre svoju známu priaznivú antioxidačnú aktivitu pomáhajú zlepšovať zdravie ľudského tela, no brusnice sa ukázali byť oveľa účinnejšie pri zvrátení účinkov tučnej stravy.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*