Ingrediencie:
- 2 litre mlieka
- 10 lyžíc cukru
- 7 vanilkových pudingov
- 500 g práškového cukru
- 500 g masla
- 300 g banánov alebo želé cukríkov
- 300 g sušienok
- 300 g čokolády na varenie
- šľahačka na ozdobu
Príprava:
- Puding a cukor zmiešame s mliekom, zvyšok mlieka potom privedieme do varu, prevaríme a miešame, kým nezhustne. Keď zhustne, necháme úplne vychladnúť. Maslo vyšľaháme s cukrom a potom pridáme do vychladnutého pudingu.
- Zmes rozdelíme na 3 časti a do jednej dáme sušienky, do druhej banány alebo želé cukríky a do tretej roztopenú čokoládu. Do formy alebo vložíme alobal alebo vrecko a nalejeme čokoládovú časť, potom banánovú časť a nakoniec sušienku. Sušienkovú časť opatrne položte tak, aby nerobila priehlbiny v banánovom kréme.
- Nechajte vychladnúť a stuhnúť, potom vyklopte na podnos. Tortu ozdobte šľahačkou a pridajte ozdoby podľa vlastného výberu.
Prajeme dobrú chuť!
Leave a Reply