Jarný šalát s rôznou zeleninou – možno použiť ako prílohu alebo hlavné jedlo.

Ľahký a osviežujúci jarný šalát je jednoduchý a rýchly na prípravu a navyše je výborný. Šaláty sú výbornou prílohou k mäsu, rybám, zemiakom, ale môžu byť aj fantastickým jedlom, keď je vonku horúco.

Ich príprava je jednoduchá a rýchla a obsahujú dostatok živín na ukojenie vášho hladu. Prinášame vám aj skvelý recept na jarný šalát s rôznou zeleninou, ktorý môžete podávať akokoľvek.

Ingrediencie:

  • šalát
  • paprika (najlepšie rôznych farieb)
  • uhorka
  • cherry paradajky
  • avokádo
  • syr feta
  • cibuľa
  • olivy
  • 1/2 citróna
  • 2 polievkové lyžice olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • oregano

Recept na jarný šalát:

Umyte šalát a nakrájajte ho. Do nádoby pridajte nakrájanú papriku, uhorku, paradajku, avokádo, syr feta a červenú cibuľu. Pridajte celé olivy. V miske zmiešame citrónovú šťavu, olivový olej, soľ, korenie, oregano a pretlačený cesnak.

Výsledným dresingom zalejeme šalát a dobre premiešame.

Prajeme dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*