Geniálny krém na koláč. Vďaka tejto ingrediencii bude ľahký a lahodný!

Ľahký, nadýchaný a stabilný tortový krém vyrobíte len v dvoch krokoch. Toto je absolútna klasika medzi klasikou. Stačí siahnuť po ingrediencii, ktorú milujú mnohí.

Tento brilantný krém je stabilný, dá sa krájať a zároveň si zachováva nadýchanú ľahkú konzistenciu. Je mimoriadne krémový a osviežujúci a je skvelým základom na vytváranie krémov v rôznych príchutiach.

Vďaka jednej ingrediencii získate jemný tortový krém. Hovorím konkrétnejšie o syre mascarpone. Syr mascarpone, podobne ako šľahačka, sa spája s akoukoľvek príchuťou. Bez obáv si teda na základe tejto kombinácie vytvoríte jemné krémy aj tie s trochu výraznejšou chuťou.

Ako pripraviť tento ľahký krém?
Ingrediencie:

  • 500 g vychladeného syra mascarpone,
  • 500 ml vychladenej smotany na šľahanie 30%,
  • 40 g práškového cukru,
  • 1 vanilkový struk.

Príprava:

  1. Zmiešajte smotanu a syr vo veľkej miske. Pridáme dužinu z jedného vanilkového struku a práškový cukor preosiaty cez sitko.
    Všetko zmiešame mixérom. Začnite s najnižšími otáčkami a pomaly zvyšujte rýchlosť.
  2. Krém bude hotový, keď sa všetky ingrediencie spoja a jeho konzistencia bude pripomínať veľmi dobre vyšľahanú šľahačku.

Dobrú chuť a zdieľajte tento tip aj so svojimi priateľmi a rodinou.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*