Holandské rezne: Tajomstvo lahodného obeda odhalené!

Tieto jednoduché holandské rezne z mletého mäsa a syra si zamilujete – hotové za pár minút a chutia ako od šéfkuchára!

Ingrediencie:

  • 500 g mletého mäsa (bravčové alebo hovädzie)
  • 1 vajce
  • 100 g strúhanky
  • 100 ml mlieka
  • Soľ a korenie podľa chuti
  • 100 g tvrdého syra (Eidam alebo Gouda), nastrúhaného
  • Olej na vyprážanie

Postup:

  1. Príprava mäsovej zmesi: V mise zmiešajte mleté mäso, vajce, strúhanku, mlieko, soľ a korenie. Pridajte nastrúhaný syr a dobre premiešajte, aby sa všetky ingrediencie spojili.
  2. Tvarovanie rezňov: Zmäsovej zmesi formujte malé placky, veľkosti dlane. Vyprážanie: Na panvici rozohrejte olej. Rezne vyprážajte z oboch strán, kým nie sú zlatisté a prepečené (približne 5-7 minút z každej strany).
  3. Podávanie: Podávajte s prílohou podľa chuti, napríklad so zemiakmi alebo šalátom.

Užite si rýchly a lahodný obed s týmito jednoduchými holandskými rezňami!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*