Jemný tvarohový koláč “bez cesta”– hotový za 10 minút!

Ingrediencie:

  • 500 g jemného tvarohu

  • 3 vajcia

  • 100 g práškového cukru

  • 1 vanilkový cukor

  • 1 PL hladkej múky

  • Kôra z 1 citróna

  • Hrozienka (voliteľné)

Postup:

  1. Všetky ingrediencie premiešame v miske do hladka. Hmotu nalejeme do menšej formy vystlanej papierom na pečenie.

  2. Pečieme pri 180 °C cca 30–35 minút, kým povrch jemne nezhnedne.

  3. Necháme vychladnúť a podávame so šľahačkou alebo ovocím.

👉 Ak máte radi recepty „čo sa vždy vydaria“, tento si uložte!
❤️ Poznáte podobný? Dajte vedieť do komentárov, gazdinky si rady vymenia tipy!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*