

Ingrediencie:
- 500 g tvarohu
- 33 g kakaového prášku
- 250 g tmavej čokolády
- 30 ml kokosového oleja
Tip +
Pre tuhšiu konzistenciu zmrazte asi 30–60 minút.
Postup:
- Na prípravu tohto koláča zmiešajte tvaroh. V mixéri rozdrvte tvaroh, kým nebude hladký a krémový. Do rozmixovaného tvarohu pridáme kakaový prášok a kokosový olej. A rozmixujte do hladka.
- Potom nasekajte tmavú čokoládu na kúsky, aby sa ľahšie rozpustila. Roztopte ho v pare. Cesto preložíme do misy, pridáme rozpustenú čokoládu a miešame, kým sa nespojí a nebude hladké.
- Štvorcovú formu na pečenie s priemerom 20 cm vystelieme papierom na pečenie. Do misky nalejeme čokoládovú zmes, pričom vrch uhladíme stierkou. Dajte do chladničky aspoň na 3 hodiny alebo do stuhnutia.
Dobrú chuť! 🙂
Zdieľajte tento super rýchly a chutný dezert aj so svojimi priateľmi.
Leave a Reply