Najlepší čokoládovo-tvarohový koláč nabitý proteínom sa doslova topí v ústach a je studený, takže je ako stvorený aj na teplé dni.


Ingrediencie:

  • 500 g tvarohu
  • 33 g kakaového prášku
  • 250 g tmavej čokolády
  • 30 ml kokosového oleja

Tip +
Pre tuhšiu konzistenciu zmrazte asi 30–60 minút.

Postup:

  1. Na prípravu tohto koláča zmiešajte tvaroh. V mixéri rozdrvte tvaroh, kým nebude hladký a krémový. Do rozmixovaného tvarohu pridáme kakaový prášok a kokosový olej. A rozmixujte do hladka.
  2. Potom nasekajte tmavú čokoládu na kúsky, aby sa ľahšie rozpustila. Roztopte ho v pare. Cesto preložíme do misy, pridáme rozpustenú čokoládu a miešame, kým sa nespojí a nebude hladké.
  3. Štvorcovú formu na pečenie s priemerom 20 cm vystelieme papierom na pečenie. Do misky nalejeme čokoládovú zmes, pričom vrch uhladíme stierkou. Dajte do chladničky aspoň na 3 hodiny alebo do stuhnutia.

Dobrú chuť! 🙂

Zdieľajte tento super rýchly a chutný dezert aj so svojimi priateľmi.

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*