Ak rozmýšľate nad niečím rýchlym, tak fazuľová polievka nie je najlepším výberom. Hlavne ak si chcete pripraviť poctivý údený vývar a v polievke chcete mať údené rebrá alebo napríklad také koleno. Ak však chcete chutnú a sýtu polievku, tak potom ste klikli správne. Odporúčame variť polievku vo veľkom, pretože tanier otočíte dvakrát smerom k hrncu. A ak sa predsa len ponáhľate s prípravou, môžete použiť aj fazuľu z konzervy a variť bez údeného rebra či kolena.
Ingrediencie:
2 veľké zemiaky
čerstvá fazuľa
lyžica bravčovej masti
300g údeného rebra
2 klobásy
1 cibuľa
2 mrkvy
čerstvá petržlenová vňať
2 KL červenej mletej papriky
čierne mleté korenie
bôbkový list
soľ
Postup prípravy nájdete na druhej strane >
1 2
Leave a Reply