Poctivá fazuľová polievka našich starých mám! Chutná a zasýti celú rodinu…

Ak rozmýšľate nad niečím rýchlym, tak fazuľová polievka nie je najlepším výberom. Hlavne ak si chcete pripraviť poctivý údený vývar a v polievke chcete mať údené rebrá alebo napríklad také koleno. Ak však chcete chutnú a sýtu polievku, tak potom ste klikli správne. Odporúčame variť polievku vo veľkom, pretože tanier otočíte dvakrát smerom k hrncu. A ak sa predsa len ponáhľate s prípravou, môžete použiť aj fazuľu z konzervy a variť bez údeného rebra či kolena.

Ingrediencie:

2 veľké zemiaky
čerstvá fazuľa
lyžica bravčovej masti
300g údeného rebra
2 klobásy
1 cibuľa
2 mrkvy
čerstvá petržlenová vňať
2 KL červenej mletej papriky
čierne mleté korenie
bôbkový list
soľ

Postup prípravy nájdete na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*