Recept na pravý maďarský guláš: Až ho vyskúšate, inak ho už robiť nebudete…

Pravý a chutný maďarský guláš z hovädzieho mäsa je obľúbenou pochúťkou nielen v Maďarsku, ale aj u nás. Lahodná chuť, sýta červená farba a omamná vôňa pritiahne k stolu každého gurmána.

Dôležité je zapamätať si, že maďarský guláš sa nezahustí ani múkou, či zemiakmi a najdôležitejší je základ.

Čo budeme potrebovať:

1kg hovädzieho mäsa, použiť však môžete aj bravčové pri ktorom je čas prípravy kratší

2-3 ks cibuľa

4 ks paradajky

2 ks paprika čerstvá

2 PL paprika mletá sladká

1 KL paprika mletá pálivá

5 PL bravčovej masti alebo oleja

1 PL soli

Feferónky alebo čili papričky

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*