ZABUDNITE NA TRADIČNÉ SPÔSOBY PRÍPRAVY palaciniek. Po tomto recepte budú vaše palacinky ako z reštaurácie!

Palacinky s tvarohom už nie sú žiadnym prekvapením. Preto vám ukážeme, že sa dajú pripraviť aj netradičnejším spôsobom, ktorý si pri  raňajkách zamiluje každý člen vašej rodiny.

Výsledkom budú jemné palacinky, ktoré sa vám budú rozpúšťať v ústach pretože sú vyrobené z mlieka a škrobu. Vyskúšajte!

Ingrediencie

6 vajec 
5-6 polievkových lyžíc škrobu 
300g tvarohu 
500ml mlieka 
1 polievková lyžica slnečnicového oleja 
Smotana (podľa chuti) 
Cukor (podľa chuti) 
Maslo (podľa chuti)

Príprava

Zmiešajte si vajcia s cukrom

Pridajte škrob a miešajte, kým nezmiznú všetky hrudky.

Prilejte mlieko a slnečnicový olej. Premiešajte, nechajte odstáť 15 minút.

Panvicu potrite slnečnicovým olejom alebo plátkom slaniny. Palacinky smažte len z jednej strany!

Pokračovanie receptu na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*