Famózny karamelový krém s vanilkou pripravený raz-dva-tri. Naplníte ním koláče, torty a iné dezerty!

Existuje množstvo receptov na karamelový krém. Niekedy, ak sa ponáhľate a nemáte čas, viete pripraviť karamelový krém iba vyšľahaním masla a karamelového kondenzovaného mllieka. Ak však máte trochu času, viete pripraviť naozaj delikátny krém, ktorému ťažko odolať aj hneď po vyšľahaní. Odporúčame použiť struk vanilky, ak ho doma nemáte, môžete siahnuť aj po vanilkovej esencii alebo po balíčku vanilkového cukru.

Budeme potrebovať: 

– 200 ml mlieka,
– lyžica kr. cukru,
– vanilkový lusk,
– 3 lyžice hladkej múky,
– konzerva karamelového kondenzovaného mlieka,
– 200 g masla.

Postup prípravy na druhej strane >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*