Potrebujeme:
500 g gaštanové pyré,
250 g mletých sušienok,
50 gramov rozpusteného masla,
50 ml mlieka,
rum alebo rumová aróma podľa chuti
Krém:
250 gramov masla,
2 bal. vanilkový puding (môžete použiť aj puding bez varenia)
600 ml mlieka.
Vrch: šľahačka, strúhaná čokoláda.
Postup:
Na základ zmiešame pyré s rozmixovanými sušienkami, zmäknutým maslom a mlieko. Pridáme pár kvapiek rumu a túto hmotu navrstvíme do tortovej formy. Dáme do chladničky vychladiť
Z pudingov a mlieka uvaríme puding, odporúčam použiť puding bez varenia, ktorý stačí len premiešať so studeným mliekom, už je ochutený. Do pudingu vmiešame maslo a dobre prešľaháme. Navrstvíme na gaštanový základ a na vrch navrstvíme šľahačku. Posypeme čokoládou a môžeme podávať.
Leave a Reply