Babičkin perkelt s cestovinou – urobte si ho podľa tohto starého receptu.

Suroviny

350 g
1 ks
1 PL
1,5 PL
2 ČL
1,5 ČL
2 PL
3,5 dcl (alebo mlieko)
3,5 dcl (vlažná)

Postup:

Najprv si nakrájame strednú cibuľu nadrobno a dáme speniť na oleji… medzitým si nakrájame mäso na menšie kocky.

… pridáme mäso, rascu, papriku a korenie, podlejeme vodou a dusíme 30 min.

Keď je mäso udusené, pridáme vodu, počkáme kým zovrie a následne vylejeme smotanu vymiešanú s múkou a varíme kým omáčka nezhustne… dosolíme a okoreníme podľa chuti a HOTOVO ! Dobrú chuť prajem !

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*