Baječná vianočná cukrovinka zo šľahačkového cesta! Naučila ma ju moja babička…

POTREBNÉ PRÍSADY:

350g hladkej múky

1 hera

1 šľahačka 30% (200ml)

práškový cukor s vanilkovým na obalenie

POSTUP PRÍPRAVY

Z múky, hery a šľahačky urobíme cesto, ktoré necháme asi tak 1 hodinu odležať. Potom vyvaľkáme a vykrajujeme rôzne tvary, pečieme pri 150’C. Keď máme upečené tak necháme chvíľku vychladnúť a potom obaľujeme v práškovom cukre. Neobaľujem hneď horúce, nemáme radi, keď sa na ne cukor moc nabalí.

 

Written By
More from Redakcia
Tip na ľahký a chutný obed. Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou
Kto má rád čínsku kuchyňu, určite si pochutí na tomto chutnom jedle....
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *