3
Cesto rozdeľte na polovice. Do jednej pridajte ešte dve lyžice mlieka s dvoma lyžicami kakaa.
4
Z cesta vytvorte 4 menšie pláty cesta v rúre predhriatej na 160 ° C. Každý plát pečte približne 10 minút.
5
Z krému tretinu odoberte a do tej vmiešajte 2 lyžice kakaa.
6
Na bielkovu polevu vyšľahajte bielok s cukrom a citrónovou šťavou.
7
Vrstvenie múčnika: Na tmavé cesto namažte svetlý krém. Prikryte svetlým cestom a namažte tmavým krémom. Položte opäť svetlý plát, namažte svetlý krém a nakoniec položte tmavý korpus.
8
Nakoniec všetko polejte bielkovou polevou. Múčnik môžete ozdobiť podľa chuti, napr. strúhanou čokoládou.
9
Vložte dezert do chladničky aspoň na 6 hodín aby jednotlivé vrstvy poriadne stuhli.
Leave a Reply