Bravčová panenka v syrovej omáčke! Nebíčko v papuľke, ktoré si zamiluje celá rodina.

Tento recept na lahodnú bravčovú panenku v syrovej omáčke mám od svojej babičky. Robievala ho vždy, keď sme začali domov nosiť prvý huby z lesa a všetci sme toto jednoduché a veľmi chutné jedlo milovali. Toto jedlo si určite zamilujete aj vy!

Čo budeme potrebovať:

800 g bravčovej panenky
350 g nakrájaných húb
150 g syra gorgonzola
500 ml smotany na varenie
100 ml bieleho vína
3-4 strúčiky cesnaku

Na marinádu:

1 lyžica indickej horčice
1 lyžica mexickej alebo francúzskej horčice
2 lyžičky sušeného majoránu
0,5 lyžičky tymiánu
4 strúčiky cesnaku
4 lyžice oleja
1 lyžička soli

Postup prípravy nájdete na ďalšej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*