Kolená. Ak sú pripravené správne, môžu Vás skutočne ohromiť . Skúste napríklad tento recept a určite si pochutnáte. Je to veľmi jednoduché!
Zloženie
- Bravčové koleno (800-1000 g)
- 5-6 strúčikov cesnaku
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička mletého čierneho korenia
- 1 čajová lžička medu
- 1 lyžica majonézy
- 1 malá lyžička horčice
- 1 čajová lyžička korenia
Príprava
Koleno vyčistite, umyte a usušte. Preveďte hlbšie rezy do kože a vložte strúčiky cesnaku. Zmiešajte všetky ostatné prísady do zmesi, ktorú taktiež vpracujte pod kožu do mäsa. Nechajte mäso marinovať najlepšie cez noc. Koleno umiestnite do plechu, alebo pekáča a pečte v rúre 2 až 2,5 hodiny pri 160-170 stupňoch. Po vypnutí rúry nechajte mäso ešte 30 minút dôjsť v teple a môžete podávať.
Pokračovanie >
zdroj: bidista.com
Leave a Reply