Bravčové koleno naložené v medovej marináde! Super chuť a jednoduchá príprava!

Kolená. Ak sú pripravené správne, môžu Vás skutočne ohromiť . Skúste napríklad tento recept a určite si pochutnáte. Je to veľmi jednoduché!

Zloženie

  • Bravčové koleno (800-1000 g)
  • 5-6 strúčikov cesnaku
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 čajová lžička medu
  • 1 lyžica majonézy
  • 1 malá lyžička horčice
  • 1 čajová lyžička korenia

Príprava

Koleno vyčistite, umyte a usušte. Preveďte hlbšie rezy do kože a vložte strúčiky cesnaku. Zmiešajte všetky ostatné prísady do zmesi, ktorú taktiež vpracujte pod kožu do mäsa. Nechajte mäso marinovať najlepšie cez noc. Koleno umiestnite do plechu, alebo pekáča a pečte v rúre 2 až 2,5 hodiny pri 160-170 stupňoch. Po vypnutí rúry nechajte mäso ešte 30 minút dôjsť v teple a môžete podávať.

Pokračovanie >

zdroj: bidista.com

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*