Bublanina z 1 vajíčka podľa storočného receptu: Blesková, rýchla a chuťou sa jej žiadna iná nevyrovná! HRNČEKOVÝ RECEPT

Čo budeme potrebovať:
  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 1 hrnček kryštálového cukru
  • 1,5 hrnčeka mlieka
  • 1 dl oleja
  • 1 vajíčko
  • 1 bal. zlatý klas (môžete nahradiť kukuričným škrobom)
  • 1 bal. prášok do pečiva
  • 1 bal vanilkového cukru
  • ľubovoľné ovocie

Postup:
  1. Príprava nemôže byť jednoduchšia. V jednej mise zmiešame všetko “čo sa sype”, v druhej všetko čo sa leje + vajíčko.
  2. Potom zmiešame obsah oboch mís a vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme ovocie ľubovoľné ovocie a pečieme pri teplote 180-200 ° C, pokiaľ nebude koláčik pekne ružovučký.
  3. Máte hotovo!
Želáme vám dobrú chuť! 🙂

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*