
Čo budeme potrebovať:
- 2 hrnčeky polohrubej múky
- 1 hrnček kryštálového cukru
- 1,5 hrnčeka mlieka
- 1 dl oleja
- 1 vajíčko
- 1 bal. zlatý klas (môžete nahradiť kukuričným škrobom)
- 1 bal. prášok do pečiva
- 1 bal vanilkového cukru
- ľubovoľné ovocie
Postup:
- Príprava nemôže byť jednoduchšia. V jednej mise zmiešame všetko “čo sa sype”, v druhej všetko čo sa leje + vajíčko.
- Potom zmiešame obsah oboch mís a vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme ovocie ľubovoľné ovocie a pečieme pri teplote 180-200 ° C, pokiaľ nebude koláčik pekne ružovučký.
- Máte hotovo!
Želáme vám dobrú chuť! 🙂
Leave a Reply