Cesto jemné ako pavučinka! Vynikajúce sladké rohlíčky plnené tvarohovo-pudingovým krémom.

Jemné na povrchu, krémové vnútri. Vyskúšajte fantastické croissanty plnené tvarohovým krémom. Sú jednoduché a druhý deň rovnako mäkké.

Ingrediencie:

1 kg hladkej múky
1 kocku čerstvého droždia
1 bal. vanilkového cukru
120 g kryštálového cukru
120 g masla
500 ml mlieka
4 žĺtky
strúhanú citrónovú kôru z ½ citróna
1 lyžičku soli

Na náplň:

1 bal. zlatého klasu
5 – 6 lyžíc cukru
450 ml mlieka
450 g plnotučného tvarohu
strúhanú kôru z ½ citróna

Navrch:

2 žĺtky

Postup prípravy nájdete na druhej stránke >

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*