DELIKATESA ZO ZEMIAKOV, ktorej sa nebudete môcť nabažiť – rýchla večera za pár centov!

Postup:

Do hrnca si dáme variť nové zemiaky v šupke, keď sú uvarené, scedíme a olúpeme. Na bravčovej masti si opražíme nakrájanú cibuľu. Keď už má cibuľka zlatohnedú farbu, pridáme k nej nadrobno nakrájanú mrkvu, kyslú kapustu, dochutíme soľou a korením. Na samostatnej panvici opražíme ďalej menšiu cibuľku, slaninu a klobásku – pridáme rascu. Opražené mäsko pridáme do hrnca s kyslou kapustou a na záver pridáme nakrájané zemiaky. Hrniec prikryjeme pokrievkou a poriadne s ním zatrasieme, aby sa nám všetky suroviny premiešali.

Želáme vám dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*