Postup:
Ak sa rozhodnete piecť z lístkového cesta, tak si jednoducho vyvaľkajte dva pláty cesta na plech s rozmermi 25 × 25 cm. Oba pláty pečieme zvlášť na plechu vystlanom papierom, pred pečením ich popicháme vidličkou. Každé cesto pečieme dozlata v predhriatej rúre pri teplote 180 ° C približne 10-15 minút. Potom pláty necháme vychladnúť.
Ak sa rozhodnete robiť vlastné cesto, postup je nasledujúci. Všetky suroviny na fit cesto jednoducho zmiešame v miske – mala by nám vzniknúť jednotná hmota. Plech na pečenie rovnakých rozmerov – mal by mať vyššiu steny, vyložíme papierom. Hmotu – alebo cesto, ktoré nám vzniklo natlačíme rovnomerne na dno formy. Dáme piecť do vyhriatej rúry pri 180 stupňoch asi 25 minút.
Pripravíme si puding – z mlieka a pudingov. Potom do pudingu vmiešame med a keď vychladne, primiešame puding. Puding navrstvíme na vychladnutý korpus.
V miske si zmiešame tvaroh s jogurtom a sladidlom, nakoniec pridáme aj želatínový stužovač (podľa návodu). Tvarohový krém navrstvíme na pudingovú vrstvu a dáme stuhnúť do chladničky.
Ak sme pracovali s lístkovým cestom tak postupujeme rovnako, akurát dáme plát lístkového cesta aj na vrch. Na obrázku krémeš z formy s odnímateľnými bokmi.
Nakoniec môžete poprášiť kokosovým cukrom.
Prajem vám dobrú chuť!
Leave a Reply