Dokonalá dobrota! Mala taký obrovský úspech, že nič iné už nerobím!

  • Vynikajúci a úplne jednoduchý nápad z lístkového cesta, ktorý nahradí klasické veterníky. Je to vynikajúce, rýchle a fantasticky chutné, určite skúste.
Potrebujeme:
  • 1 list lístkového cesta (kúpila som chladené v Lidli)
  • 1 bal. vanilkového pudingu (ja som dala puding bez varenia)
  • 300 ml mlieka
  • 300 ml smotany na šľahanie

Postup:
  1. 1. Lístkové cesto si nakrájame na štvorce.
  2. 2. Potrieme mliekom a dáme do rúry vyhriatej na 180 stupňov na 15-20 minút.
  3. 3. Puding bez varenia si vyšľaháme v studenom mlieku. Vyšľaháme si aj smotanu a obe hmoty spojíme. Puding môžete urobiť aj klasický varený, nechať vychladnúť a následne vmiešate do šľahačky.
  4. 4. Upečené cesto rozrežeme uprostred. Na jednu polovicu nanesieme krém pomocou cukrárskeho vrecka, položíme vrchnú časť cesta.
Príjemné pečenie 🙂 a dobrú chuť!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*