Dokonalý cheesecake: Kombinácia čerstvého manga a strúhaného kokosu je neodolateľná!

Prísady na základ:
  • 500 g Tvaroh
  • 140 g Grécky jogurt
  • 2 ks. Vajcia
  • 30 g Vanilkový proteínový prášok (alebo sladidlo)
  • 20 g Strúhaný kokos
  • 100 g Mango
Na mangovú polevu
  • 280 g Mango
  • Šťava z 1 pomaranča
  • 1 Polievková lyžica pudingového prášku  s vanilkovou príchuťou
Príprava
  1. Bielka vyšľahajte do tuha. V miske zmiešajte tvaroh, jogurt a žĺtok. Pridajte proteínový prášok a strúhaný kokos a premiešajte. Potom vmiešajte vyšľahané bielky.
  2. Mango nakrájajte na malé kúsky a vmiešajte do tvarohovej zmesi. Cesto rozotrite na plech vyložený papierom na pečenie. Pečte v predhriatej rúre pri 180 °C približne 35 minút. Po upečení nechajte aspoň 30 minút vychladnúť v mierne otvorenej rúre.
  3. Vymačkajte pomaranč. Do šťavy pridajte pudingový prášok a miešajte do hladka. Mango roztlačte, dajte do hrnca a varte s pomarančovou šťavou a pudingovým práškom, kým nevznikne hustá poleva. Tvarohový koláč polejeme polevou. Koláč nechajte stuhnúť v chladničke, najlepšie cez noc.
DOBRÚ CHUŤ!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*