Dokonalý čokoládový krém, ktorým môžete plniť vaše zákusky, torty, koláče…

Jednoduchý čokoládový krém, ktorý vytvorí skvelú náplň do tort, koláčov či akýchkoľvek iných zákuskov. Dobre sa rozotiera, možno s ním tiež pekne zdobiť. Môžete ho zmiešať s menším, či väčším množstvom cukru, pridať ďalšiu príchuť či ovocie.

Ingrediencie:

220 g zmäknutého masla
2 hrnčeky práškového cukru
4 lyžice holandského kakaa
1 lyžička vanilkového extraktu
2 lyžice smotany na šľahanie
¼ lyžičky soli

Postup prípravy na druhej stránke >

Written By
More from Redakcia
Zapečené zemiaky s kyslou kapustou – jednoduché, rýchle a veľmi chutné jedlo!
Budeme potrebovať: kapusta cibuľa cesnak korenie soľ hladká múka na zahustenie údenina...
Read More
Leave a comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *