Dokonalý ORECHOVÝ KRÉM na lepenie a plnenie vianočného pečiva: Už nemusíte hľadať iné recepty, tento je najlepší!

Najlepší krém na zlepovanie lineckého alebo vanilkového pečiva. Nič lepšie ako toto nepoznám.

Potrebujeme:

120 g vlašských orechov

120 g práškového cukru

1/2 dcl vriaceho mlieko

120 g maslo

1 lyžica rumu

trochu vanilkového cukru

Postup:

Orechy namelieme na mäsovom mlynčeku. Zmiešame s cukrom a sparíme horúcim mliekom, miešame, až začnú orechy pekne belieť. Potom pridáme rum a nakoniec zmäknuté maslo a vymiešame krém. Krémom zlepujeme linecké pečivo alebo používame na plnenie dezertov.

Ak sa vám recept páčil, zdieľajte ho aj na Facebooku!

Pridajte komentár

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*